Lososa naložím na pár hodin se saturejkovými lístky a připravím v horkovzdušné fritéze. Lososa můžete získat z naprosto čistého chovu a několik hodin po výlovu jej můžete mít na stole. Tento unikátní projekt nám umožňuje tu nejkvalitnější, dietní rybu mít v co nejvyšší kvalite a výživové hodnotě. Pokud máte zájem o velkoobchodní cenu, kontaktujte mne, pomůžu vám s pravidly nakupování a první objednávkou.

Příloha - batátové hranolky, hokkaido v kabátku a cuketová roláda se sýrem a uzeným lososem

Batátové hranolky připravím v horkovzdušné fritéze bez tuku

Hokkaido nakrájím na špalíčky a obalím do plátku moravského uzeného. Upeču na pečícím papíru v troubě asi 20 minut.

Cuketová roláda lze využít s řadou náplní, ale uzený losos je opravdu delikátní a navíc roládu můžeme jíst i za studena. 

400 g cukety

200 g strouhaného sýru Eidam

100 g lososa z Moře v srdci Evropy -  Můžete získat velkoobchodní marži, kontaktujte mne, pomůžu vám v začátku s pravidly nákupu.

   50 g mandlové mouky

     5 vajec

Cuketu nakrájím škrabkou na dlouhé plátky a naskládám na plech s pečícím papírem. Plech vložím do předehřáté trouby a nechám cuketu zavadnout.

Z pěti bílků a špetky soli vyšlehám sníh, přidám 100 g strouhaného Eidamu, mandlovou mouku.a žloutky. Lehce spojím a těsto naliji na cuketu. Peču v předehřáté troubě na 200°C asi deset minut. Ihned po vyndání z trouby zasypu zbylým sýrem a stočím do tvaru rolády.