Nudle: 1 vrchovatou lžíci psyllia rozmixuji na prášek, do hrníčku vyklepnu 2 vejce, nakrájím celou mozzarellu a přidám hrst pažitky a trochu soli. Naliji vše k rozmixovanému psylliu a vymixuji na hladkou hmotu. Naliji na plech s pečícím papírem potřeným kokosovým olejem. Peču v předehřáté troubě na 170°C cca 6 minut. Placku zaroluji a nakrájím na nudle. Nudle jsou podobné jako grusetky, jen je v nich 2x tolik mozzarelly a méně vajec. Jsou vláčnější, chutnější a jako příloha se hodí všude, kde se běžně používaní nudle, špagety, omelety i tortilly.

 
Losos s bylinkami, polníček, ředkvička a jogurtový dresing
Losos té nejvyšší kvality chovaný v naprosto čisté vodě z vrtu 1225m, vylovený jen několik hodin před úpravou Moře v srdci Evropy