Slavnostní chvíle si chtějí užít i ti, kteří mají bezlepkovou dietu a právě pro ty je použití rýžové a kaštanové mouky správným řešením. S čekankovými lískooříškovými krémy a čekankovým  sirupem navíc téměř bez cukru. Suroviny pokud budete mít zájem objednáte zde 

6 vajec rozdělím na bílky a žloutky. Bílky vyšlehám se špetkou soli na tuhý sníh. Do žloutků přidám 30 g čekankového sirupu a vyšlehám do tuhé pěny. Obě hmoty spojím a postupně přes sítko přimíchám 2 lžíce kaštanové a tři lžíce rýžové mouky. Opatrně spojím a dvě třetiny naleji na pekáč s pečícím papírem. Do zbylého těsta přidám lžíci kakaa a tvořím do těsta mramorový efekt. Peču v předehřáté troubě na 200°C asi 15 minut. Po vyndání ještě teplé sroluji do rolády v pečícím papíru a nechám vychladnout.

Krém : 2 balení 40% šlehačky vyšlehám a rozdělím na dvě části. Do jedné přidám čekankový lískooříškový krém s čekankovým sirupem podle chuti. Do středu rolády vložím lžičkou v tenké vrstvě čekankovou Bio nutu a naplním krémem. Po srolování nesladkou šlehačkou potřu roládu, stříkáčkem dozdobím a na povrch jako ozdobu udělám kuličky z lískooříškové Bio nuty. Dvě hodiny před podáváním nechat v lednici.