100g mletých vlašských ořechů
50g Mandlové mouky
50g Čekankového sirupu
50g Ghí ze zakysané smetany (přečištěné máslo)
2ks pomazánkového másla
1ks smetany ke šlehání
2 lžíce lískooříškového krému
čokoláda bez přidaného cukru (Cavalier se stévií)
máslo
Postup:
z mletých vlašských ořechů, mandlové mouky, Čekankového sirupu a másla zpracujeme těsto, a rozprostřeme na dno dortové formy. Dáme do lednice a připravíme krém
krém uděláme z pomazánkového másla, vyšlehané smetany a lískooříškového krému a potřeme jím připravený korpus
na závěr uděláme polevu z čokolády bez cukru a dvou lžic másla - rozehřejeme ve vodní lázni a rovnoměrně zalijeme povrch moučníku
necháme chladit v lednici do ztuhnutí